Nová kolekce Bushman podzim / zima 2011

Nová kolekce Bushman podzim / zima 2011

Přední česká značka oblečení pro cestování a volný čas Bushman představila na módní přehlídce novou kolekci pro podzim a zimu. Vévodí jí kombinace zemitých barev se zelenými, červenými a modrými odstíny a klasické střihy, které lichotí křivkám mužů i žen. Kolekce také potvrdila, že Bushman už dávno není jen oblečení do přírody, nýbrž i na volný čas ve městě. Novou kolekci podporuje Bushman soutěží o tři zájezdy snů v celkové hodnotě 160 000 korun.

V kolekci podzim/zima 2011 najde zákazník řadu originálních potisků na tričkách s krátkým rukávem v různých barvách, tradičně velký výběr košil s krátkým i dlouhým rukávem, praktické a odolné kapsáče i klasické jeansy, výběr bund a vest s funkčními detaily a v neposlední řadě dámskou kolekci obsahující trička, košile, kalhoty, bundy. To vše v příjemné zemité barevnosti doplněné modrými, červenými a zelenými odstíny. Praktičnost a trvanlivost všech kusů je zaručena jak materiály, tak zpracováním (trojité švy, předsrážení, oprání atd.).

Nová kolekce Bushman podzim / zima 2011 (http://blog.mapaobchodu.cz)

„Nová kolekce obsahuje nejúspěšnější modely vycházející z tradice značky Bushman. Zaručuje tím zákazníkovi standardní kvalitu, osvědčené střihy a materiály po celý rok, nehledě na pomíjivé módní výstřelky. Bushman netvoří modely na jednu sezonu, na vybrané výrobky nyní poskytujeme až čtyřletou záruku kvality,“ popisuje kolekci módní návrhář Pavel Křivánek. Majitel značky Bushman Jindřich Melichar k tomu dodává: „V době, kdy všichni bojují o zákazníka snižováním cen a tím i zákonitým snižováním kvality, my klademe opět důraz na nadčasovost, trvanlivost a kvalitu oblečení.“

Na přehlídce představil Bushman i soutěž Cesta snů, která podpoří jeho novou kolekci. Pokud si zákazník od 6. září do 30. listopadu 2011 pořídí oblečení Bushman alespoň za 1000 Kč, může vyhrát zájezd na jakékoliv místo na Zemi s cestovní kanceláří Adventura. Tři vylosovaní šťastlivci získají zájezdy v hodnotách 100 000, 40 000 a 20 000 Kč. „Počet registračních kuponů do soutěže na jednoho zákazníka přitom není omezen, každý může mít více želízek v ohni. Chceme tím poděkovat našim příznivcům i novým zákazníkům,“ vysvětluje marketingový ředitel Bushman Michal Navrátil.

Nová kolekce Bushman podzim / zima 2011 (http://blog.mapaobchodu.cz)

Účastníci přehlídky mohli zhlédnout i výstavu velkoformátových fotografií cestovatele a profesionálního fotografa přírody Petra Slavíka, který představil své unikátní záběry jaguárů a dalších divokých zvířat pořízených při expedici Bushman 2011.

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů