Klenoty Aurum - Ferrari v hodinkách

Klenoty Aurum - Ferrari v hodinkách

S časem o závod poběží i vaše hodinky a to díky nejdokonalejšímu strojku, který pro ně nechala vyrobit značka Ferrari. Silikonový řemínek je inspirovaný reflektorem na rychlém závodním autě F1 a při vyšších teplotách je pružnější. Luneta pak obsahuje vyražené logo se závodním koněm na korunce. To vše je k dostání v černočerveném provedení, kterému nikdo neodolá. Toužíte po červeném nebo černém řemínku? Zvolte si ten, co se vám bude líbit nejvíce.

Tyto sportovní hodinky se stanou součástí vašeho každodenního života a budete se s nimi pyšnit všude tam, kam půjdete. Podmanivě krásné a nekompromisně stylové a nadčasové hodinky Ferrari je možno pořídit v různo barevném provedení displeje.

Ferrari je společností, která vznikla ve druhé polovině čtyřicátých let minulého století. V roce 1947 vyjel její první vůz 125 S z boxu číslo 4 v Maranellu a od té doby urazila tato značka obrovský kus cesty a zanechala za sebou mnohá vítězství. Nyní si i vy můžete u této značky nakoupit nejrůznější výrobky včetně oblečení a doplňků, které vám tuto značku budou připomínat. Abyste se i vy cítili jako vítězové, poohlédněte se po nejnovějších hodinkách Ferrari, které koupíte i u nás v České republice v prodejnách Klenoty Aurum a to za výhodné ceny.

Zdroj: http://www.mapaobchodu.cz/znacky/ferrari/

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů