Kde najdete Ann Christine v Praze?

Kde najdete Ann Christine v Praze?

V dnešním článku se vydáme do poměrně mladé sítě obchodů, která se zabývá prodejem oblečení a doplňků především pro dámy, ovšem to neznamená, že se nejedná o oblíbenou a velmi navštěvovanou firmu, ba naopak. Prozkoumáme totiž obchod Ann Christine v Praze, který má rozhodně, co nabídnou. Už jste doplnili svůj šatník na podzim a zimu 2013? Pokud ne, tak rozhodně na nic nečekejte, kolekce na studenější půlku roku jsou již v prodeji.

Praha nabízí jeden obchod Ann Christine, který se nachází v obchodním centru Palladium, takže jste již kolem prodejny pravděpodobně šli, případně ji už dokonce navštívili. Tato firma vznikla v roce 2007 v Německu a od té doby se zabývá výrobou a prodejem elegantního i extravagantního oblečení především pro dámy za velmi příznivé ceny. Jejich obchody se nachází takřka po celé Evropě, což svědčí o tom, že má již svou základnu příznivců.

Kde najdete Ann Christine v Praze? (http://blog.mapaobchodu.cz)

Co se týče sortimentu, kolekce Ann Christine jsou rozděleny do pěti linií. Velmi oblíbená je fashion řada Ann Christine, která nabízí šaty, sukně i tuniky. Řada AC je extravagantní a zároveň i více sportovní. Spodní prádlo nabízí kolekce AC Intimate. V Ann Christine můžete zakoupit i plavky, které najdete v katalogu pod řadou AC Ocean. Kabelky, hodinky, boty, bižuterie a další doplňky spadají do řady AC Accessoires. V současné době jsou aktuální především bundy a kabáty, přičemž v jejich nabídce naleznete nepřeberné množství stylů a barevných kombinací, avšak vyberete si především, pokud máte rádi elegantní střihy, ovšem prakticky si vybere každá slečna či dáma.

Pokud si říkáte, že nemáte žádné oblečení do podzimních ulic, rozhodně doporučujeme návštěvu obchod Ann Christine, rozhodně nebudete litovat a věříme, že váš šatník se naplní a přitom nezruinujete rodinný rozpočet. Přesvědčte se sami v moderním interiéru prodejny v Praze, pokud byste si s čímkoliv nevěděli rady, proškolený personál vám určitě poradí. Přejeme příjemný nákup.

zdroj: mapaobchodu.cz/na­kupni-centrum/nakupni-centrum-palladium/5559/ann-christine/

Kde najdete Ann Christine v Praze? (http://blog.mapaobchodu.cz)

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů