Dámské tenisky Nike 2013/2014

Dámské tenisky Nike 2013/2014

V dnešním článku se podíváme na výtvory, které si pro nás připravili designéři z dílny Nike Sportswear, jelikož se blíží konec roku 2013, řekli jsme si, že by bylo dobré, kdybychom připravili pro slečny několik typů na dámské tenisky Nike, které budou letět i v následujících měsících, přičemž jsme čerpali z toho, jakým směrem se tento rok vydali designéři Nike Sportswear. Nevynechali jsme ani kotníkové sneakers či obuv na běhání, takže si vybere každý.

Nike Air Max 1 a Air Max 90

Nejprve se pozastavíme nad módní obuví z rodiny Nike Air Max, tedy nad teniskami s legendární viditelnou bublinou Air Max. Zabývat se budeme především modelem Nike Air Max 1 a Nike Air Max 90, který v současné době patří mezi nejoblíbenější mezi slečnami, respektive tyto sneakers jsou na vrcholu žebříčku oblíbenosti již pěknou řádku let, ale trendy se mění. Tento rok byl ve znamení pestrých barevných kombinací, ale také se objevilo i několik usedlejších kousků, těmto modelům se přikládá v dílně Nike velká vážnost, takže se jistě můžete těšit na obě varianty.

Dámské tenisky Nike 2013/2014 (http://blog.mapaobchodu.cz)

Nike Dunk Sky Hi

Nyní si představíme novinku tohoto roku, která je sice postavena na ikonických basketbalových teniskách, ovšem nyní nabývá zcela jiného smyslu. Původně sportovní boty, je tedy pravda, že tomu už nějaký čas je, se nyní přestavily na ryze módní obuv pro slečny. Představujeme vám kotníkové tenisky Nike Dunk Sky Hi, které vzešly z modelu Nike Dunk Hi, ovšem nyní jim byla přidána platforma a vyšší horní část. Tenisky až do nebe.

Dámské tenisky Nike 2013/2014 (http://blog.mapaobchodu.cz)

Běžecká obuv Nike

Ovšem společnost Nike také patří na úplnou špičku sportovních tenisek, tak samozřejmě nemůžeme zapomenout ani na běžecké boty, které se vyznačují vysokou funkčností, odolností, ale v neposlední době se také dbá na to, jak běžecká obuv vypadá, je totiž důležité, abyste se při běhání cítila dobře. Na trhu se nyní nachází velké množství běžeckých bot Nike, stačí si jen vybrat kousek, který vám bude nejlépe vyhovovat po technické stránce a poté si vybrat barevnou kombinace, která bude ladit s vaším outfitem.

Dámské tenisky Nike 2013/2014 (http://blog.mapaobchodu.cz)

zdroj: mapaobchodu.cz

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů