Desigual podzim-zima 2013

Desigual podzim-zima 2013

Španělská značka Desigual přichází na trh s novou kolekcí pro sezonu podzim/zima 2013. Zákazníci se mají opět na co těšit. Tato kolekce nese název We Love a budete ji opravdu milovat, protože tak skvostné a jedinečné modely jste ještě neviděli. Budou vám krásně sedět a jestliže si je obléknete každý se za vámi otočí.

Desigual podzim-zima 2013 (http://blog.mapaobchodu.cz)

Nudný a všední den se pro vás díky značce Desigual stane výjimečný. Kabátky, šaty, bundy, boty, doplňky a spoustu dalšího objevíte v nejnovější kolekci pro sezonu podzim/zima 2013.

Desigual podzim-zima 2013 (http://blog.mapaobchodu.cz)

Desigual to je spousta různých střihů, velikostí, barev a vzorů na každém kousku oblečení. Nenechte si ujít aktuální kolekci, která se dostává na pulty prodejen. Podzim už je za dveřmi a až se zima zeptá, co jste dělali v létě, můžete jí odpověď obléknutím krásných módních kousků od značky Desigual. Nechte to na Desigual a nemusíte se bát, že zmrznete a že budete nevkusně oblečeni. Kvalita, preciznost, elegance a pohodlí to vše a ještě víc se ukrývá pod značkou Desigual. Objevte všechny kladné stránky oděvů Desigual i vy.

Desigual podzim-zima 2013 (http://blog.mapaobchodu.cz)

Zdroj: http://www.mapaobchodu.cz/…ky/desigual/

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů