Nákupní centra v Českých Budějovicích

Nákupní centra v Českých Budějovicích

V minulém článku jsme se věnovali obchodním centrům v Olomouci, přičemž dnes zamíříme do dalšího českého města, tentokrát do Jižních Čech. Navštívíme totiž České Budějovice a prozkoumáme tamní nákupní centra, abychom vám přinesli tipy, kde pohodlně a beze stresu nakoupit vše potřebné pro vás a vaši rodinu, případně kde strávit volné chvilky či odpočinout si při kvalitní zábavě po těžkém dni. Zamířili jsme hned do čtyř nákupních center, jmenovitě se budeme bavit o OC Čtyři Dvory, IGY Centrum, Obchodní centrum Mercury a Géčko.

Obchodní centrum Géčko

Začněme obchodním centrem Géčko, které se na území České republiky nachází také v Liberci, avšak v Českých Budějovicích jej naleznete poblíž hypermarketu Globus, takže pokud potřebujete pořídit potraviny na celý týden a přitom se pobavit, je Géčko přesně vám na míru. V nákupním centru naleznete desítky obchodů nabízejících od oblečení, přes knihy až po elektroniku, přičemž se nemusíte trápit zdlouhavým parkováním, jelikož můžete využít rozsáhlého nadzemního parkoviště.

Nákupní centra v Českých Budějovicích (http://blog.mapaobchodu.cz)

Centrum Čtyři Dvory

Další destinací bylo obchodní a zábavní centrum Čtyři Dvory, kde na vás kromě českých a zahraničních prodejen s potravinami, hračkami a dalšími produkty, čeká také multikino, bowling, kasino, houpadla a pro vaše nejmenší dětský koutek Vendulka. Kromě toho také příjemná otevírací doba.

Nákupní centra v Českých Budějovicích (http://blog.mapaobchodu.cz)

Obchodní centrum Mercury

Předposlední zastávka se týkala obchodní centra Mercury, které se nachází poblíž centra Českých Budějovic a vystavěno bylo v roce 2005. Na dvou nadzemních patrech naleznete prodejny s rozličným sortimentem od potravin přes knihy a elektroniku, až po kavárny a restaurace, kde můžete trávit a zpříjemnit si čas oddechem při nakupování. Díky své lokalizaci je obchodní centrum dobře přístupné a nabízí prostorné dvoupodlažní parkoviště.

Nákupní centra v Českých Budějovicích (http://blog.mapaobchodu.cz)

IGY Centrum

Nakonec jsme se vydali nákupního centra nazvaného IGY Centrum, které nabízí tři patra služeb, obchodů a zábavy. V prostorách IGY centra se nachází velké množství prodejen českých i zahraničních firem, které nabízejí všemožné zboží. Během nakupování si můžete zaskočit do některé z restaurací či si odpočinout ve wellness/fitness centru. Obchodní galerie je otevřena každý den od 9:00 do 21:00.

Nákupní centra v Českých Budějovicích (http://blog.mapaobchodu.cz)

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů