Swarovski – Praha, Brno, Ostrava a další

Swarovski – Praha, Brno, Ostrava a další

Doplňky a šperky od značky Swarovski zná celý svět, takže se samozřejmě dají nakoupit i u nás a my se v dnešním článku zaměříme na obchody, kde nakoupit různé šperky na jakoukoliv událost, ale také se vrátíme zpět do minulosti a připomeneme si historii značky Swarovski.

Swarovski je rakouský výrobce broušeného křišťálového skla. Historie společnosti Swarovski začala roku 1862 v Jiřetíně pod Bukovou, poblíž Jablonce nad Nisou. Zde se tohoto roku narodil Daniel Swarovski, který se vyučil uměleckým pasířem u albrechtické firmy Gebrüder Feix. V roce 1895 Swarovski založil vlastní podnik na výrobu šperků a bižuterie, která se velmi brzo prosadila na trhu. Společnost vyvážela šperky do Německa, USA a Velké Británie. Tento trend pokračuje i do dnes a firma Swarovski je v podstatě nejznámějším výrobcem broušených šperků na světě. I nás má tato legendární značka své oficiální prodejny – Swarovski Praha, Swarovski Brno a Swarovski Ostrava, přičemž nápisy Swarovski nad vchodem do prodejny nalezneš také v obchodních domech Palladium a Olympia.

Swarovski – Praha, Brno, Ostrava a další (http://blog.mapaobchodu.cz)¨

Obchody Swarovski nabízejí velkou škálu křišťálových komponentů, které vyhledávají i světoví návrháři a módní firmy na své přehlídky. Díky speciálnímu způsobu broušení mají šperky Swarovski nevídaný vzhled a efekt odrazu světla vypadá naprosto úchvatně. Ve vitrínách obchodů Swarovski naleznete náhrdelníky, prsteny, náušnice či další doplňky na dámský outfit, ovšem značka Swarovski se zabývá i výrobou sošek z křišťálu, přičemž nejfrekventova­nějším motivem jsou postavičky Disneyho pohádek. V prodejnách můžete několikrát za rok shlédnout nové kolekce, značka Swarovski pracuje stále na nových trendech a tvarech šperků.

Navštivte obchody Swarovski a udělejte své drahé polovičce radost pomocí originálního šperku z kvalitního křišťálu. Doplňky Swarovski se hodí k jakékoliv události, je to dárek, který nikdy nezklame.

Swarovski – Praha, Brno, Ostrava a další (http://blog.mapaobchodu.cz)

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů