Dostupná síť drogerií TETA

Dostupná síť drogerií TETA

V dnešním článku si představíme síť prodejen TETA drogerie, které určitě využívá většina z nás denně, proto je důležité, abychom si připomněli některé informace, a třeba objevíte i nějaké služby této drogerie, o kterých jste prozatím netušili. Akce a zlevněné zboží samozřejmě naleznete letácích TETA, které pravidelně nacházíte ve vašich schránkách, ovšem my se zaměříme spíš na to, kam a proč do TETY vyrazit.

V nabídce TETY naleznete především drogerii, kosmetiku a parfumérii, ale v její sortiment čítá i technické barvy, laky a tradiční české výrobky, které byste jinde jen stěží hledali. Síť drogerií TETA čítá v České republice přes 700 poboček, takže si můžete být jisti, že jakmile budete potřebovat drogerii za přijatelné ceny, nebudete muset cestovat daleko. Cílem drogerie je, aby v každém městě byla jejich pobočka, přičemž byste měli TETU vždy po ruce.

Ovšem to jsme zdaleka nevyjmenovali všechny služby, které v drogerii TETA můžete využít. Velmi oblíbenou se stala TETA fotoslužba, díky které můžete z pohodlí domova díky online aplikace nebo pomocí proškoleného personálu na některé z vybraných poboček vyvolat vaše fotky na fotopapír a posléze vložit do alba.

Dostupná síť drogerií TETA (http://blog.mapaobchodu.cz)

Jestliže chcete sledovat novinky v TETA drogerii online, nakupovat za ještě výhodnější ceny a účastnit se klubových akci, určitě vám přijde vhod TETA klub, díky kterému můžete využívat výše zmíněné výhody. Přihlásit se do TETA klubu je velmi jednoduché, stačí vyplnit přihlášku na pobočce a odevzdat personálu, načež vám bude vydána karta TETA klubu.

Tradiční drogerie TETA získala řadu ocenění mezi prodejci drogistického zboží, takže jsme rádi, že její služby můžeme využívat prakticky každý den, aniž bychom museli usedat do auta a cestovat přes celé město. K tomu, abyste věděli, kam vyrazit do vaší drogerie TETA slouží služba Mapaobchodu.cz, která vyhledává obchody i ve vašem městě, přičemž otevírací dobu poboček naleznete na webu Oteviraci-doby.cz.

Přejeme příjemné nakupování v přátelské atmosféře drogérií TETA.

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů