Rádio City a módní značka s.Oliver s radostí oblékly Prahu!

Rádio City a módní značka s.Oliver s radostí oblékly Prahu!

Exkluzivní V.I.P. night shopping poprvé úspěšně proběhl v prodejně s.Oliver na Arkádách Pankrác

Proti podzimním chmurám a nepříznivému počasí připravila módní značka s.Oliver spolu s rádiem City výjimečnou soutěž spojenou s mottem „Oblékáme Prahu“. Hrálo se o poukázky na nákup zboží módní značky s.Oliver a účast na V.I.P. night shoppingu, který proběhl 2. listopadu 2011 v prostorách prodejny s.Oliver v OC Arkády Pankrác v Praze. Večerního nakupování se zúčastnilo 100 výherkyň a každá z nich obdržela poukázku na zboží s.Oliver v hodnotě 2 000,– Kč. Zbývajícím třiceti výherkyním byla poukázka na nákup u s.OIiver zaslána poštou. Celým módním večerem provázeli známí moderátoři rádia City Vojta Efler a Iva Lecká, o hudební doprovod se postaral Lukáš Bárczay. Nechybělo ani živé vystoupení zpěváka Davida Deyla, který zákaznicím zapěl své čtyři romantické skladby. Pro výherkyně byl připraven nejen pestrý catering a stále dolévaný růžový sekt či Frisco, ale také profesionální poradci. Dámy se tak mohly nechat zkrášlit vizážistkami z Mary Kay a s výběrem oblečení jim pomohl známý stylista a image maker Dušan Chrástek. Ten výherkyně upozornil na časté chyby v oblékání a poradil ten správný směr, jak být vždy trendy a stylová.

Výherkyně se po celý večer skvěle bavily a odcházely s novými outfity na každý den a v každé situaci. A jak se dámy mohly slavnostního V.I.P. night shoppingu zúčastnit? Stačilo na frekvenci 93,7 FM poslouchat rádio City, zaregistrovat do soutěže sebe a svou kamarádku a čekat, zda zavolá moderátor. Pokud obě soutěžící odpověděly správně na jednoduchou otázku, co právě dohrálo za písničku v éteru rádia City, zajistily si účast na V.I.P. night shoppingu a každá z nich získala poukázku v hodnotě 2 000,– Kč na libovolný výběr oblečení a doplňků s.Oliver. Kromě éteru rádia City, kde pravidelně probíhaly reklamní spoty a upoutávky moderátorů, byla soutěž propagována prostřednictvím plakátů a letáčků v pražských prodejnách značky s.Oliver.

Více informací o módní značce s.Oliver naleznete na www.soliver.cz anebo můžete navštívit Facebook s.Oliver www.facebook.com/s.Oliver.cz. Pro info o akci „Oblékáme Prahu“ navštivte www.radiocity.cz.

Fotografie dodává Thinkstock.

Ochrana osobních údajů